Результати нещодавнього опитування, проведеного компанією SW Research, демонструють чітку позицію поляків щодо загрози, яку становлять російські безпілотники. Більшість респондентів висловилася за те, щоб польські військові збивали будь-які об’єкти, що пролітають над територією країни під час російської агресії проти України, навіть якщо їхня природа невідома.

На запитання про необхідність збивати такі об’єкти, незалежно від їхньої ідентифікації, понад 58% опитаних відповіли ствердно. Лише 22% висловили протилежну думку, а решта не визначилися. Ці дані свідчать про високий рівень підтримки серед поляків жорстких заходів щодо захисту повітряного простору країни від російської агресії.

Раніше: Курська операція спростувала теорію про переваги ядерної зброї — WSJ

Цікаво, що підтримка такої позиції є більш вираженою серед жінок (60,8%), ніж серед чоловіків (55%). Водночас, серед обох статей значно менше тих, хто виступає проти збиття безпілотників.

Опитування також виявило, що підтримка збиття російських дронів не залежить від віку чи рівня освіти респондентів. Це свідчить про те, що питання безпеки країни є надзвичайно актуальним для всіх верств польського суспільства.

Результати цього опитування підтверджують, що поляки відчувають загрозу з боку Росії та готові підтримати рішучі дії своєї влади для захисту країни.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦