Укренерго повідомило про скасування графіків  

Через складну ситуацію в енергосистемі України в низці областей було запроваджено екстрені відключення електроенергії. Про це повідомили в НЕК “Укренерго”.

Як зазначається у повідомленні, аварійні відключення зачепили Київ та такі області, як Київська, Черкаська, Чернігівська, Житомирська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Запорізька, Харківська, Сумська, Полтавська, а також частково Донецьку, Хмельницьку і Вінницьку. Зверніть увагу, що під час екстрених відключень стандартні графіки не діють.

Раніше: В Укренерго зробили нову заяву щодо відключень світла в Україні

Енергетики працюють цілодобово, щоб відновити електропостачання та стабілізувати енергосистему. Компанія ДТЕК закликала українців до економного споживання електроенергії, щоб допомогти подолати цей складний період.

“Укренерго” просить громадян слідкувати за офіційними повідомленнями щодо відновлення електропостачання та дотримуватися правил безпеки під час використання електроприладів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦