Артистка розкрила секрет довгих років життя

Видатна українська актриса Ада Роговцева, яка й досі вражає своєю енергією та життєвою силою, поділилася секретами свого довголіття. За словами артистки, ключову роль у збереженні молодості духу та тіла відіграють два простих, але водночас глибоких звичаї.

Також читайте: Могилевська розчулила відео з доньками з київського вокзалу

“Я все життя веду щоденники”, – зізнається Ада Миколаївна. – “Це не просто запис подій, а й можливість осмислити свій день, проаналізувати вчинки і зрозуміти, що насправді важливо. Писання допомагає мені очиститися від негативних емоцій і знайти внутрішню гармонію”.

Другим важливим компонентом її життєвої філософії є читання. “Книги – це моє улюблене хобі”, – додає актриса. – “Вони збагачують мій внутрішній світ, допомагають розширити кругозір і знайти відповіді на багато запитань. Читання – це подорож у часі і просторі, яка ніколи не набридає”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦