У Ростовській області Росії виникла пожежа на нафтобазі “Атлас”, яка постачає паливо російській армії. Інцидент стався після ймовірної атаки дронів, про що повідомляють місцеві жителі в соцмережах.

Нафтобаза “Атлас”, що належить Росрезерву, спеціалізується на зберіганні та постачанні нафтопродуктів, зокрема для потреб російських військових. У 2020 році тут проходили навчання Міністерства оборони Росії в рамках маневрів “Кавказ-2020”, де відпрацьовувалися різні способи постачання пального армії.

Читайте також: Дрони атакували Калугу у Росії

Згідно із супутниковими знімками, оприлюдненими “Радіо Свобода“, на нафтобазі горять два резервуари з пальним, а ще кілька мають сліди пошкоджень. У ЗМІ з’явилася інформація про те, що атаку здійснили безпілотники українського виробництва, однак ці дані ще потребують офіційного підтвердження.

Ситуація залишається напруженою, а російські джерела продовжують моніторити розвиток подій.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦