У ніч на 30 серпня у тимчасово окупованому Криму місцеві жителі повідомили про гучні вибухи. Зокрема, численні повідомлення надходили з районів Кіровського та Джанкоя, де розташовані стратегічно важливі для російських окупантів військові об’єкти, зокрема аеродроми.

За даними незалежних джерел, кількість вибухів та їхня точна локалізація ще уточнюються. Однак, з огляду на географічне розташування, існує висока ймовірність того, що під удар могли потрапити саме військові об’єкти окупантів.

Раніше: Україна може відповісти РФ на масований обстріл: експерт назвав способи

Міністерство оборони РФ, як завжди, спробувало мінімізувати масштаби події, заявивши про збиття кількох українських безпілотників над Кримом. Водночас офіційні коментарі російської окупаційної адміністрації щодо цих подій наразі відсутні.

Очевидці повідомляють про щонайменше чотири вибухи в районі Кіровського, зокрема три – безпосередньо біля аеродрому. Ще один вибух пролунав над залізничною станцією. Ситуація в регіоні залишається напруженою, а подробиці інциденту з’ясовуються.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦