Для найшвидшої зарядки потужність акумулятора має перевищувати вимоги гаджета

Зважаючи на часті перебої з електроенергією, портативні зарядні пристрої стали незамінними гаджетами. Однак, підібрати повербанк, який впорається як зі смартфоном, так і з ноутбуком, може бути непросто. Розберімось, на які характеристики варто звернути увагу при виборі.

Ключовий параметр, який визначає, скільки разів ви зможете зарядити свої пристрої. Замість орієнтуватися на міліампер-години (mAh), зверніть увагу на енергомісткість, вимірювану у ват-годинах (Вт-год). Для ноутбука оптимальним варіантом буде повербанк з місткістю від 70 до 100 Вт-год. Це, як правило, відповідає місткості від 20 000 mAh, пише Телеграф.

Потужність: швидка зарядка для ваших гаджетів

Щоб швидко зарядити ноутбук, зверніть увагу на вихідну потужність повербанка. Вона повинна бути не меншою, а краще дорівнювати або перевищувати потужність зарядного пристрою вашого ноутбука. Для універсальності обирайте моделі з кількома портами, зокрема USB-C PD та USB-A, що дозволить одночасно заряджати кілька пристроїв.

Раніше: Міноборони анонсувало нові функції системи Резерв+

Сумісність: підбираємо кабель та роз’єм

Переконайтеся, що роз’єми повербанка сумісні з вашими пристроями. Якщо ваш ноутбук заряджається через USB Type-C, обирайте повербанк з підтримкою технології Power Delivery. Для ноутбуків зі стандартним круглим роз’ємом знадобиться спеціальний перехідник або повербанк з вбудованою розеткою 220 В. Останній варіант, хоч і більший за розміром, дозволяє заряджати практично будь-який пристрій.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦