Військовий об’єкт знаходився за 300 кілометрів від кордону з Україною

Російські регіони, розташовані далеко від українського кордону, все частіше стають мішенями для безпілотних атак. Так, 30 серпня повідомлялося про атаку дронів на місто Калугу, яке знаходиться приблизно за 300 кілометрів від кордону з Україною.

За даними російських ЗМІ, внаслідок атаки було пошкоджено кілька об’єктів цивільної інфраструктури. Місцеві жителі повідомляли про гучні вибухи та спалахи у нічному небі. Російське Міністерство оборони підтвердило факт атаки, заявивши про збиття кількох безпілотників над Калугою та іншими регіонами країни.

Раніше: У Воронезькій області РФ дрони атакували склад боєприпасів

Ця атака стала черговим нагадуванням про те, що війна в Україні має далекосяжні наслідки і що жоден регіон Росії не є повністю захищеним від ударів. Експерти вважають, що такі атаки є відповіддю на російську агресію та спрямовані на дестабілізацію ситуації в тилу ворога.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦