У Воронезькій області Росії безпілотники атакували склад боєприпасів, що призвело до евакуації жителів двох сіл.

Інформацію підтвердив губернатор регіону Олександр Гусєв, а також місцеві телеграм-канали.

Читайте також: На території РФ знищено радар за 100 млн доларів

Атака дронів відбулася на складі в хуторі Мала Меженка, через що мешканців цього населеного пункту та сусіднього села Євстратівка було тимчасово евакуйовано. Згодом місцевій громаді дозволили повернутися додому.

Губернатор зазначив, що у Россошанському районі був знищений безпілотник літакового типу, а його уламки спричинили займання поблизу вибухонебезпечних об’єктів. Детонації вдалося уникнути.

За словами губернатора, пожежу швидко ліквідували місцеві служби, ситуація стабілізувалася, і мешканці повертаються до своїх домівок. Попри це, небезпека повторних атак безпілотників залишається актуальною.

За даними Міноборони РФ, протягом ночі засоби ППО нібито знищили 12 безпілотників над Воронезькою та Ростовською областями. Постраждалих і значних руйнувань внаслідок атаки не зафіксовано.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦