У родині американської співачки Мераї Кері в один день сталося подвійне горе.

Як розповіла сама артистка у коментарі виданню People, в один день померли її мама та рідна сестра. Трагічна подія сталася минулими вихідними.

Читайте також: Помер відомий актор та зірка серіалу “Клан Сопрано” Джон Епрі

Спочатку померла 87-річна Патрисія – мама співачки, а потім – рідна сестра Мераї Елісон, якій було 63 роки. Співачка не назвала причину смерті рідних людей, але зізналася, що був трагічний інцидент. Жодних інших подробиць вона вирішила не розкривати.

За словами Мераї Кері, її серце розбилося через втрату мами та загибель того ж дня її сестри. Проте співачка щаслива, що провела останній тиждень з рідними людьми. Вона цінує любов та підтримку від прихильників, але хоче поваги до своєї приватності у такий непростий час.

Мерая Кері з мамою

Протягом всього життя у Мераї Кері були напружені стосунки з мамою, з якою та погано ладнала, як і зі старшою сестрою, яка тривалий час була наркозалежною.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦