До кінця літа очікується сильна спека 

Синоптики прогнозують, що до кінця серпня в Україні переважатиме тепла погода, без значних змін на початку вересня. Однак, уже з 3 вересня почнеться поступове похолодання.

За словами синоптикині “Українського гідрометцентру” Наталії Птухи, до цього часу південні області можуть зазнати короткочасних дощів через низький атмосферний тиск над Чорним морем.

Зниження температури очікується після 3 вересня, коли середні денні температури впадуть нижче 30 градусів, зменшившись приблизно на 5 градусів порівняно з попереднім тижнем.

Також читайте: Скільки триватиме спека в Україні

Наприкінці серпня температура в деяких регіонах може сягати 35 градусів, що перевищує типові для цього періоду значення. Зокрема, 28-29 серпня на сході країни очікується найсильніша спека.

На решті території цього тижня не передбачається опадів. Нічна температура коливатиметься в межах +15…20°C, а вдень повітря прогріватиметься до 29-34 градусів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦