Українська співачка Klavdia Petrivna, яка приховує свою особистість, вперше з’явилася без маски у новому кліпі, де неочікувано заспівала разом з популярним гуртом TVORCHI.

Разом вони презентували нову пісню “Орбіти”, яка розповідає про стосунки двох сильних особистостей, які водночас прагнуть бути разом, але не готові поступитися одне одному. У відео, яке з’явилося на YouTube, Klavdia Petrivna постала без своєї звичної маски, показавши обличчя, що викликало хвилю нових припущень серед її шанувальників.

Читайте також: Віктор Бронюк очолив Вінницьку філармонію: чи покине він гурт “ТІК”

Співпраця TVORCHI та Klavdia Petrivna стала несподіванкою, оскільки артисти працюють у різних музичних жанрах. Однак, як зізнаються самі музиканти, все почалося спонтанно, і кінцевий результат перевершив усі їхні очікування.

Музиканти розповіли, що познайомилися одразу на студії та спочатку з обережністю ставилися один до одного, а спільний проєкт був експериментальний. Проте вже за годину-дві спільна робота пішла дуже активно: вони писали та відчували в моменті.

Klavdia Petrivna

Пісня “Орбіти”, як кажуть виконавці, вийшла правдивою, грайливою та сповненою характеру, відображаючи емоції, які артисти переживали під час її створення.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦