Правоохоронці Молдови отримали запит на арешт Дмитрука, але вони цього не зробили

Колишній нардеп від “Слуги народу” Артем Дмитрук перебуває в розшуку після того, як незаконно покинув територію України. За даними журналістів, він пішки перетнув молдовський кордон у пункті пропуску “Паланка” 24 серпня.

Попри запит української сторони про затримання Дмитрука, молдовські правоохоронці не змогли його затримати, оскільки на той момент відсутні були достатні підстави. Проте, наступного дня Дмитруку було оголошено підозру в Україні, що дає змогу іноземним правоохоронцям затримати його у разі повернення.

Раніше: Звільнений з в’язниці опозиціонер Путіна вважає неприпустимою допомогу ЗСУ

За інформацією ЗМІ, Дмитрук після перетину кордону звернувся до молдовської поліції з проханням про захист та отримав тимчасовий притулок. Проте, невдовзі він вилетів з Кишинева до Рима.

Наразі місцеперебування екснардепа невідоме. Існують припущення, що він міг відправитися з Рима до Лондона або Стамбула.

Нагадаємо, що Дмитрук підозрюється у нападі на військового та поліціянта. Державне бюро розслідувань відкрило кримінальну справу щодо незаконного перетину ним державного кордону.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦