Оприлюднено сенсаційне фото НЛО, зроблене понад півстоліття тому

Світ уфології сколихнуло оприлюднення фотографії, яку називають одним з найпереконливіших доказів існування НЛО. Знімок, зроблений аріальним фотографом Серхіо Лоайсом у Коста-Риці ще 1971 року, протягом десятиліть залишався невідомим широкому загалу. Про це пише LADbible.

На фотографії, зробленій над озером Коте, чітко видно дископодібний об’єкт, що висить у повітрі. Попри те, що знімок зроблений на великій висоті, деталі об’єкта проглядаються досить чітко. Жодні відомі земні літальні апарати не відповідають опису цього об’єкта.

Також читайте: На дні океану вчені знайшли золоту кулю

Експерти з уфології, зокрема Леслі Кіна, автор книги “Як Пентагон почав серйозно ставитися до НЛО”, вважають цю фотографію одним з найкращих доказів існування непізнаних летючих об’єктів. Вони відзначають високу якість знімка та відсутність будь-яких ознак підробки.

Попри скептичні думки щодо автентичності фотографії, вона продовжує викликати жваві дискусії в наукових колах та серед любителів уфології. Це відкриття ще раз підтверджує, що таємниця НЛО залишається однією з найбільших загадок людства.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦