Андрію Касьянову було всього 27 років

Український актор Андрій Касьянов, який служив на фронті, трагічно загинув у бою. Йому було лише 27 років. Артист був відомий своєю роботою у Дніпровському національному театрі імені Тараса Шевченка.

Про смерть актора повідомив сам театр на своїй офіційній сторінці у Facebook. У публікації колектив висловив глибокі співчуття рідним та друзям загиблого. Відзначили, що Андрій був не тільки талановитим актором, але й хоробрим захисником України, який віддав своє життя за рідну землю.

Також читайте: Відомий український співак вступив до лав ЗСУ

Андрій Касьянов запам’ятався глядачам своєю непересічною акторською майстерністю. Однією з його найяскравіших ролей стала роль Ніко Піросмані у виставі “Мільйон червоних троянд”, де він вразив публіку своїм співочим талантом.

Колектив театру та всі, хто знали Андрія, згадують його як надзвичайно добру, чуйну людину та справжнього патріота, який мужньо пішов на захист України.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦