Об’єкт має біологічне походження, його природа незрозуміла

На дні Тихого океану, на глибині близько 3300 метрів, дослідники виявили дивний предмет, який збентежив науковий світ. Ця загадкова золотиста сфера, розміром приблизно з кулак, була виявлена за допомогою дистанційно керованого підводного апарата під час наукової експедиції.

З моменту свого відкриття понад рік тому, ця знахідка не дає спокою вченим. Попри численні дослідження, її природа залишається загадкою. Відомо лише, що сфера має органічне походження, тобто вона жива або колись була живою.

Особливу увагу дослідників привернув невеликий отвір на поверхні сфери. Це наштовхнуло вчених на думку, що колись цей об’єкт міг бути яйцем якоїсь невідомої істоти. Однак, жодне з відомих науці яєць не має такої форми та структури.

Також читайте: Як працюють феромони: розповідає біолог-еволюціоніст

Нещодавно вченим вдалося підняти загадкову сферу на поверхню для детальнішого дослідження. Проте, навіть після проведення численних аналізів, розгадати таємницю цього об’єкта так і не вдалося.

Це відкриття підкреслює, наскільки мало ми знаємо про наш океан і про життя, яке в ньому існує. Вчені сподіваються, що подальші дослідження допоможуть розкрити таємницю золотистої сфери і, можливо, відкриють нові горизонти в біології.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦