По цілі відпрацював 650-й окремий зенітно-кулеметний батальйон 

Українські захисники продовжують демонструвати високу ефективність у боротьбі з російськими окупантами. Сьогодні, 26 серпня, бійці 650-го окремого зенітно-кулеметного батальйону зі складу ЗСУ успішно збили ворожу крилату ракету на межі Закарпатської та Львівської областей.

Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. За його словами, російська ракета прямувала в напрямку Закарпаття, проте завдяки вмілим діям українських захисників була знищена.

“Ще одна перемога українського неба! Дякуємо нашим захисникам за професіоналізм та мужність. Завдяки вам, ми зберегли мир і спокій на нашій землі”, – наголосив Віктор Микита.

Також читайте: В Укренерго зробили нову заяву щодо відключень світла в Україні

У мережі з’явилося відео, яке зафіксувало момент знищення ворожої цілі. Це чергове підтвердження того, що українські воїни є справжніми героями і надійно захищають наше небо.

Представник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат зауважив, що за уточненою інформацією, російську крилату ракету було збито зенітним ракетним комплексом ППО, а не кулеметником місцевого зенітно-кулеметного батальйону.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦