У Чечні 16-річний Адам Кадиров отримав найвищу відзнаку республіки — орден імені Ахмата Кадирова, батька нинішнього лідера регіону. Нагороду юнакові вручив його батько, Рамзан Кадиров, який очолює Чечню. Це черговий орден у колекції нагород молодого Кадирова, який вже має звання Героя Чеченської Республіки.

Про це повідомив міністр Чечні Ахмед Дудаєв через свій Telegram-канал, зазначивши, що нагорода є визнанням “високих моральних якостей” Адама. Крім того, Дудаєв назвав підлітка істинним патріотом, який гідно представляє свій рід і є прикладом для інших чеченців.

Це не перша нагорода для молодого Кадирова. У його колекції вже є ордени від Кабардино-Балкарської та Карачаєво-Черкеської республік, медалі Євразійської асоціації університетів, а також звання Героя Чечні. Варто відзначити, що Адам Кадиров також фігурував у скандалі через побиття заарештованого Микити Журавеля, який спалив Коран.

Читайте також: Втрати росіян в Україні перетнули нову психологічну позначку

Орден Кадирова є найвищою нагородою Чечні, названою на честь Ахмата Кадирова — колишнього лідера республіки, який спочатку підтримував незалежність Ічкерії, але пізніше перейшов на бік Росії. Після його загибелі Рамзан Кадиров продовжує керувати регіоном під повним контролем Кремля.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦