Наростають проблеми у російському суспільстві 

Соціально-політична ситуація в Росії продовжує погіршуватися. За словами доктора соціологічних наук, керівника Інституту конфліктології та аналізу Росії Олександра Шульги, невдоволення росіян владою до кінця року лише зростатиме.

“Курська операція стала каталізатором для багатьох проблем у РФ. Тема мобілізації, тиск на ринок праці та масова еміграція посилюють відчуття нестабільності серед населення”, – зазначив експерт в етері Еспресо.

Шульга підкреслив, що економічна та соціальна ситуація в Росії продовжуватиме погіршуватися. Це призведе до зростання протестних настроїв, які можуть виражатися у різних формах, від онлайн-активності до вуличних протестів.

Читайте також: Втрати росіян в Україні перетнули нову психологічну позначку

“До кінця року ми станемо свідками масштабних проявів невдоволення росіян. Ситуація в країні нагадуватиме тигель, готовий вибухнути”, – прогнозує експерт.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦