До кінця серпня можна обійтися без застосування графіків

Україна може завершити літо без масштабних відключень електроенергії. Про це повідомив радник прем’єр-міністра з питань енергетики Юрій Бойко в ефірі телеканалу КИЇВ24.

За словами Бойка, зниження температури вночі та відповідальне споживання електроенергії українцями дозволяють енергетикам стабілізувати енергосистему. “Енергетики докладають максимум зусиль, щоб забезпечити стабільне електропостачання, і поки що їм це вдається”, – зазначив він.

світло

Раніше: Відключення світла можуть повернутись: прогноз від Міненерго

“Завдяки злагодженим діям енергетиків та українців, нам вдалося збалансувати роботу енергосистеми без застосування графіків відключень світла або з мінімізацією таких відключень”, – підкреслив Бойко.

Разом з тим, він зазначив, що ситуація залишається складною і вимагає постійного моніторингу. Тому українців закликають й надалі економно споживати електроенергію, особливо у вечірні години пік.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦