Мешканців переселяють в інші регіони Росії

Влада Курської області Росії закликала мешканців прикордонного міста Рильськ евакуюватися в інші регіони країни. Таке рішення було прийнято на тлі загострення ситуації біля кордону з Україною.

Про це повідомило російське видання ASTRA з посиланням на заяву радника губернатора Курської області Романа Алєхіна. У своєму зверненні він наголосив на необхідності терміново покинути місто, доки це ще можливо.

Алєхін порівняв ситуацію в Рильську з подіями в інших прикордонних містах, таких як Суджа, Коренево та Глушково, де раніше також оголошували евакуацію. Він застерігав місцевих жителів від зволікання, стверджуючи, що ситуація може погіршитися в будь-який момент.

Раніше: Пентагон обговорює з Україною стратегію наступу на Курщині та можливість використання ATACMS

Російська пропаганда, як завжди, не оминає цю ситуацію. Алєхін та інші представники влади поширюють неправдиву інформацію про нібито наближення українських військ та їхні “злочини проти мирного населення”. Мета таких маніпуляцій – викликати паніку серед населення та дискредитувати ЗСУ.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦