ГУР МОУ України завдало низки успішних ударів по російських військових об’єктах

Голова Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов повідомив про проведення кількох успішних спецоперацій на території Росії.

Раніше: У Москві заявили про одну з наймасованіших атак дронів

За його словами, українська розвідка знищила кілька літаків на російському аеродромі “Саваслєйка”, а також завдала ударів по авіабазі в Ростовській області та Центру радіотехнічної розвідки у Подольську.

Особливу увагу Буданов звернув на атаку на аеропорт під Москвою, який, за його словами, був лише оманливою ціллю. Справжньою метою операції було ураження Центру радіотехнічної розвідки. Для проведення цієї комплексної операції було залучено близько 50 безпілотних літальних апаратів.

“21 серпня ми провели кілька операцій із використанням безпілотників, – зазначив Буданов. – Крім атаки на центр радіозв’язку, українські розвідники також завдали ударів по московському аеропорту “Остаф’єво” та авіабазі “Міллерово” в Ростовській області”.

Наразі українська розвідка продовжує збирати розвідувальні дані та уточнювати масштаби завданих Російській Федерації втрат.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦