На летовищі базувалися літаки Су-24 та Су-34

У ніч на 22 серпня БПЛА атакували аеродром Маринівка у Волгоградській області, де базувалися винищувачі-бомбардувальники Су-34 та Су-24. 

Російські телеграм-канали з посиланням на очевидців пишуть про серію вибухів на військовому аеродромі Маринівка у Волгоградській області в ніч проти 22 серпня.

Місцеві жителі повідомляли про наліт безпілотників та роботу ППО. Супутникова система моніторингу пожеж NASA FIRMS зафіксувала спалахи на російській авіабазі. Над аеродромом було видно вибухи, дим та полум’я.

Раніше: У Москві заявили про одну з наймасованіших атак дронів

Губернатор регіону Андрій Бочаров пізніше підтвердив, що по військовому об’єкту в регіоні вдарили дрони.

Він не назвав точної кількості ні збитих, ні безпілотників, що атакували область. За інформацією глави регіону, жертв немає. В аеропорту Волгограда після удару дронів обмежили приймання та відправлення літаків.

Супутникові знімки від 19 серпня показують, що на аеродромі в тому числі базувалися винищувачі-бомбардирувальники основних носіїв авіабомб із модулем УМПК.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦