У Польщі певні, що Росія не зможе досягнути своїх цілей на війні 

Радослав Сікорський заявив, що військові дії Збройних сил України на території Росії повертають надію на перемогу над агресором. Голова Міністерства закордонних справ Польщі наголосив, що Україна має значну підтримку від західних країн, яка відіграє ключову роль у протистоянні російській агресії.

В інтерв’ю телеканалу “Еспресо” Сікорський підкреслив безпрецедентну допомогу, яку Україна отримала від країн Заходу. За його словами, фінансова підтримка становить близько 200 мільярдів євро, причому половина цієї суми надійшла від ЄС і США. Такий рівень допомоги, за словами польського міністра, є надзвичайно вагомим.

Раніше: РФ готує удари по урядових об’єктах України: заява США

Сікорський також відзначив героїзм українських військових, які перенесли бойові дії на територію Росії. Він вважає, що цей наступ надає Україні сильні позиції на майбутніх переговорах і повертає світові віру в її здатність до перемоги.

Водночас міністр зауважив, що Росія не зможе досягнути своїх цілей в Україні, навіть попри значні втрати серед українських військових та складну гуманітарну ситуацію. Він додав, що якби допомога від США надійшла раніше, успіхи українських військових могли б бути ще більш значними.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦