У ніч на 21 серпня російська влада заявила про збиття 10 БПЛА над столицею рф

Москва та Підмосков’я регулярно зазнають атак українських БПЛА. Виключенням не стала й ніч на 21 серпня.

У міському окрузі Подільськ у ніч проти 21 серпня засобами протиповітряної оборони було збито десять безпілотників, які летіли у бік Москви. Про це заявив мер Москви Сергій Собянін. За його словами, нічна спроба атакувати столицю стала “одною з наймасштабніших за весь час”.

Про першого збитого в Подільську безпілотника Сергій Собянін повідомив о 3:02. Дев’ятого та десятиго за рахунком БПЛА, що летіли до Москви, було знищено близько 4:40.

Також читайте: На росії заявили про ракетну атаку на Ростовщину

«Збито ще двох безпілотників, які летіли на Москву. Створений ешелонований захист Москви від ворожих БПЛА дозволив успішно відбити всі атаки. Силами ППО Міноборони цієї ночі збито десять штук. Це одна з найбільших спроб атакувати Москву за допомогою безпілотників за весь час. Продовжуємо контролювати ситуацію», – написав Собянін у Telegram.

Атаку безпілотників вночі крім Підмосков’я зазнали також Брянська та Тульська області. У Брянській було знищено 18 БПЛА, у Тульській – два. На заході Ростовської області збили ракету. Губернатор Бєлгородської області повідомив про знищення кількох повітряних цілей у небі над регіоном.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦