У Новошахтинську знищено ППО окупантів

У ніч проти 21 серпня на території Ростовської області РФ сталася масштабна пожежа, супроводжувана кількома вибухами. Місцеві жителі активно обговорюють інцидент у соціальних мережах, публікуючи відео з місця події.

За попередньою інформацією, причиною пожежі стала ракетна атака. Місцева влада підтвердила факт збиття ракети силами протиповітряної оборони, проте не уточнила її тип. Губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявив, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав, а руйнувань цивільних об’єктів не зафіксовано.

Також читайте: ЗСУ продовжують наступ на Курщині: нові деталі від ISW

Однак, очевидці повідомляють про падіння уламків ракети поблизу житлових будинків у районі міста Новошахтинськ. Саме там, за їхніми словами, виникла пожежа.

Зі свого боку, Генеральний штаб Збройних Сил України офіційно підтвердив проведення нічної операції на території Ростовської області. Українські військові завдали удару по позиції російського зенітного ракетного комплексу С-300 поблизу Новошахтинська. Зазначається, що саме ці системи противник часто використовує для обстрілів мирних міст України.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦