Артистка офіційно звернулася до суду із заявою про розірвання шлюбу

Співачка та актриса Дженніфер Лопес звернулася до суду з проханням розірвати її шлюб із актором Беном Аффлеком. Першим про розлучення повідомило видання TMZ, яке спеціалізується на новинах із життя знаменитостей.

Позов про розлучення, за даними TMZ, подано особисто Лопеса без адвоката. Судячи з документів, зазначає видання, Лопес та Аффлек не укладали шлюбного контракту. Актриса не претендує на фінансову підтримку з боку Аффлека, випливає із судових документів, і не має наміру сама надавати її колишньому чоловікові.

Актриса повідомила, що вони із чоловіком розійшлися 26 квітня 2024 року. Яку причину розірвання шлюбу вказала Лопес у документах, TMZ не уточнює.

Читайте також: Помер всесвітньо відомий актор Ален Делон

Позов про розлучення було подано Лопесу невдовзі після дворічної річниці її весілля з Аффлеком. Співачка та актор, які зустрічалися на початку 2000-х, відновили стосунки у 2021 році, а 16 липня 2022 року уклали шлюб.

За останні кілька місяців неодноразово з’являлися повідомлення про те, що Лопес та Аффлек розлучилися, роз’їхалися та виставили на продаж будинок, у якому жили разом.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦