Українські Збройні Сили продовжують наступальні дії на території Курської області Росії. Протягом останніх днів українські війська активно просувалися вглиб російської території, стикаючись з запеклим опором окупантів.

Згідно з даними Інституту вивчення війни (ISW), українські сили досягли успіхів у районі населених пунктів Вишневе, Руське Поріччя, Агроном та Спальне. Водночас, запеклі бої тривають поблизу Коренево, Ольговки, Суджі та Мартинівки.

Російські війська намагаються протистояти українському наступу, використовуючи артилерію та авіацію. Однак, за даними ISW, російські сили зазнають значних втрат і не можуть ефективно стримати український наступ.

Також читайте: У Forbes розкрили чисельність ЗСУ у Курській області

Особливу увагу привертає інформація про знищення третього мосту через річку Сейм поблизу села Кариж. Цей міст був одним з останніх шляхів постачання російських військ, що діють в районі бойових дій. Завдяки знищенню цього мосту, українські війська зможуть ще більше ускладнити логістику противника.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦