Екстрені служби врятували 15 з 22 людей

Британський мультимільйонер Майк Лінч зник безвісти після аварії супер’яхти «Баєсіан» біля берегів Сицилії. Дружина Лінча, Анджела Бакарес, перебуває серед врятованих.

Як повідомляє The Telegraph, судно, на борту якого перебували 22 особи, затонуло близько 5 години ранку навпроти Портічелло в провінції Палермо.

Майк Лінч, відомий як «британський Білл Гейтс», заснував у 1996 році компанію Autonomy, яка під його керівництвом стала одним із найбільших британських підприємств.

Також читайте: Підліток викрав рейсовий автобус і поїхав маршрутом

Підприємство займалося розробкою програмного забезпечення для роботи зі структурованими та неструктурованими даними, у тому числі з так званими великими даними (Big Data). У червні суд у США зняв з Лінча звинувачення у справі про шахрайство, порушене після продажу Autonomy компанії Hewlett-Packard.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦