Інститут вивчення війни (ISW) повідомляє про продовження українського наступу на всій лінії фронту в Курській області. ЗСУ не тільки закріплюються на раніше захоплених територіях, а й просуваються далі, завдаючи ударів по російській інфраструктурі.

Зокрема, українські війська просунулися у південно-східному напрямку від Суджі та зайняли декілька населених пунктів. Російські військкори також підтверджують активні бойові дії на різних ділянках фронту, зокрема поблизу Кореневого, Суджі та інших населених пунктів.

Також читайте: У Forbes розкрили чисельність ЗСУ у Курській області

Одним з важливих аспектів українського наступу є знищення російської інфраструктури. За даними українського командування, ЗСУ завдали удару по мосту через річку Сейм у Званому, що ускладнює логістичне забезпечення російських військ. Крім того, є інформація про руйнування мосту в Глушковому.

Таким чином, український наступ на Курщині продовжується, і ЗСУ досягають значних успіхів. Ці дії не тільки послаблюють російські позиції на цьому напрямку, а й відвертають значні сили противника від інших ділянок фронту.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦