В Україні значно зріс попит на вживані автомобілі зі США. Понад 20% вживаних легкових автівок, що у липні отримали українську реєстрацію, були американськими.

За даними “Укравтопрому”, у липні 2024 року понад 4100 таких машин отримали українську реєстрацію, що становить 21% від загальної кількості вживаних авто, зареєстрованих у країні. Порівняно з минулим роком, попит на американські авто з пробігом збільшився майже на 75%.

Читайте також: В Україні стрімко зріс попит на електрокари

Найчастіше українці обирають машини з бензиновими двигунами (44%), електромобілі (37%), а також гібридні (7%) та дизельні авто (6%).

Серед найпопулярніших моделей зі США — TESLA Model 3 (418 одиниць), TESLA Model Y (401 одиниця), FORD Escape (280 одиниць), VOLKSWAGEN Passat (248 шт.) та JEEP Cherokee (245 одиниць). Середній вік цих автомобілів становить 5,7 року.

Тесла

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦