Крадіжку помітили водії автобусної станції

У німецькому місті Бремен стався незвичайний інцидент: 15-річний підліток з розладом аутистичного спектра викрав рейсовий автобус та вирушив у самостійну подорож містом. Про це повідомило видання nieuwsblad.

Хлопець скористався тим, що водій автобуса на деякий час відлучився, заліз за кермо і поїхав. Під час поїздки він зупинявся на зупинках і підбирав пасажирів, які нічого не підозрювали.

За словами свідків, підліток керував автобусом впевнено і не створював аварійних ситуацій. Однак, після того, як водії автопарку помітили пропажу автобуса і повідомили поліцію, незвичайну подорож було припинено.

Також читайте: Собака підпалив будинок, просто пожувавши повербанк: відео

Як з’ясувалося згодом, підліток хотів відчути себе водієм автобуса. Під час допиту він пояснив поліції, що йому було цікаво, що відчувають водії за кермом таких великих транспортних засобів.

Наразі поліція з’ясовує всі обставини інциденту. Відомо, що підлітка передали батькам, проте інформації про те, чи будуть вони притягнуті до відповідальності, поки що немає.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦