Зірка французького кінематографа не дочекався евтаназії

У віці 88 років помер французький актор Ален Делон. Причина смерті не уточнюється. За заявою дітей актора, він помер у своєму будинку в оточенні близьких.

Як повідомляє агентство Paris Match, останні роки Алена Делона були сповнені фізичними муками. У артиста були хвороба Альцгеймера та дифузна лімфома. 2019 року він пережив подвійний інсульт.

Останнім часом актор заявляв, що хоче піти з життя шляхом евтаназії: “Я вважаю цей спосіб найбільш логічним та природним. З віком ми маємо право піти по-тихому із життя, без лікарень та уколів”, — говорив Ален Делон в інтерв’ю французькому виданню Le Point”.

Також про те, що Делон хоче піти із життя за допомогою евтаназії, раніше повідомляв син артиста. За словами Ентоні Делона, батько попросив його бути поряд в останні хвилини життя.

“Він попросив його супроводжувати до кінця, але я відмовився. У мене на це були свої причини. Функцію супроводжуючого візьме він моя сестра Анушка”, — заявляв Ентоні Делон.

Також читайте: Помер зірка серіалу Теорія великого вибуху Боб Ньюгарт

Делон-молодший додав, що такий спосіб піти з життя обрала і його мати, яка хворіла на рак, але вдатися до процедури не встигли.

Найбільшу популярність Алену Делону принесли фільми “На яскравому сонці” (12+), “Рокко та його брати” (18+), “Леопард” (0+), “Чорний тюльпан” (12+). Ці стрічки вважаються кінокласикою, а в масовій культурі ім’я Делона стало загальним, позначаючи високий ступінь чоловічої краси та привабливості.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦