Блогера помітили в іспанській держустанові для оформлення документів біженцям з України

Спартак Субота вже в Іспанії оформлює документи як біженець з України. Така інформація з’явилася у Telegram-каналі блогера-оглядача українського шоубізнесу Богдана Беспалова.

Він стверджує, що Спартак Субота заплатив хабар, щоб виїхати з України. Після перетину кордону “психолог” з дружиною Єлизаветою Комар оселився у Барселоні.

“Ця паскуда, яка принижує українську мову, культуру, захоплюється “силою” Путіна, отримуватиме документи як український біженець… Людина, яка ненавидить Україну, отримуватиме пільги саме як українець”, – прокоментував Беспалов.

Що відомо про Спартака Суботу

Спартак Суббота, колись відомий український психотерапевт та ведучий популярного подкасту, опинився в центрі скандалу після розкриття численних фактів фальсифікації.

Також читайте: Батьки полоненого окупанта відмовилися впізнавати його: Це не Рома!

Під час повномасштабної війни в Україні його проєкт “Подкаст-терапія” набув значної популярності. Разом із Женею Яновичем вони обговорювали актуальні психологічні проблеми та надавали поради слухачам. Однак, як з’ясувалося згодом, ця діяльність була побудована на обмані.

Розслідування, проведене психотерапевтом Іллею Полуденним, виявило, що Спартак Суббота не мав необхідної кваліфікації для надання психологічних послуг. Він підробив диплом психолога і був виключений з Української асоціації когнітивно-поведінкової психотерапії за грубе порушення етичних норм, зокрема, за сексуальні відносини з клієнтами. Крім того, стало відомо, що він змінив своє ім’я з Олександра на Спартака у 2014 році.

Після розкриття цих фактів проєкт “Подкаст-терапія” було припинено. Спартак Суббота спробував реінкарнуватися, розпочавши новий проєкт на YouTube-каналі “Саме Час”. Однак, цього разу він обрахував аудиторію, адже російськомовний контент, де він, разом з іншими спікерами, аналізує історичні події, не викликав інтересу у значної частини українських глядачів.

Особисте життя Спартака Суботи також зазнало змін. У травні цього року він одружився вдруге, обравши собі в дружини молоду Instagram-модель.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦