Ігор Воєвуцький, колишній соліст популярного в 2000-х українського гурту “Авіатор”, оголосив про свій вступ до лав Збройних сил України.

Про це співак повідомив на своїй сторінці у Facebook, де також поділився фотографією у військовій формі. Він розповів, що на передовій буде виконувати обов’язки військового рятувальника. Воєвуцький вже пройшов курс надання допомоги пораненим у бойових умовах (ТССС) і успішно склав іспит на відповідність фізичної підготовки.

“Я завершив курс ТССС і склав іспит на бійця-рятувальника! Це був один із найважчих іспитів у моєму житті, особливо в фізичному плані. Практичні завдання виконуються в умовах максимального фізичного навантаження та під постійним психологічним тиском. За цей день я виконав близько 700 відтискань, не рахуючи присідань зі зброєю і постійних планок”, – розповів співак.

Також читайте: Трансгендерна донька Ілона Маска звинувачує батька в численних проступках

Крім того, Ігор Воєвуцький звернувся до громадськості із проханням допомогти йому зі збором необхідного спорядження. Хоча він уже придбав багато речей для служби, йому ще потрібні бронежилет, взуття та тактичні навушники.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦