Чоловіка затримали співробітники СБУ та вилучили у нього зброю та чимало грошей  

Співробітники СБУ затримали начальника Бориспільського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) Сергія Русіна. 

За даними громадського діяча Ярослава Годунка, посадовця підозрюють у протидії Збройним Силам України та зловживанні службовим становищем.

Під час обшуку у Русіна вилучили вогнепальну зброю та значну суму готівки в іноземній валюті.

Повідомляється, що окрім Русіна були затримані й інші військкоми з Київської області, хоча їхні особи наразі не розголошуються. Відомо, що Русіна можуть звинувачувати у протидії ЗСУ та зловживанні впливом, відповідно до статей 114-1 і 369-2.

Вас також зацікавить: На Донбасі затримали таксиста, який шпигував за HIMARS

Ярослав Годунок, колишній секретар Бориспільської міської ради та нинішній боєць ТрО, підтвердив затримання Русіна та заявив, що вже кілька років намагався добитися його усунення. Він також наголосив на негативному ставленні Русіна до колективу, бійців, а також сімей загиблих і поранених.

За словами Годунка, під час обшуку в Русіна було вилучено зброю та значні суми грошей, імовірно “сотні тисяч доларів”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦