На Покровському напрямі склалася важка ситуація

Ситуація на Покровському напрямку залишається критичною. За словами начальника Покровської міської військової адміністрації Сергія Добряка, російські окупаційні війська вже розташовані всього за 10 кілометрів від околиць міста.

“Ворог продовжує активно наступати й завдає руйнівних ударів по цивільній інфраструктурі”, – зазначив Добряк. Він нагадав мешканцям про необхідність негайно евакуюватися, особливо це стосується сімей з дітьми, літніх людей та людей з інвалідністю.

Також читайте: У ЗСУ назвали напрямок, на якому сповільнилися бої через наступ на Курщині

Підтвердження цих даних надав підполковник Микола Коваль, пресофіцер бригади “Червона Калина”. За його словами, Покровський напрямок є одним із найгарячіших на фронті. Попри значні втрати серед особового складу, російські окупанти продовжують кидати все нові сили в атаку.

“Ворог має значну перевагу в живій силі, і ми щогодини стикаємося з новими хвилями атак”, – зазначив Коваль.

Враховуючи критичність ситуації, місцева влада закликає мешканців Покровська не нехтувати своєю безпекою та якнайшвидше евакуюватися в безпечніші регіони.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦