Навіть особливі татуювання на тілі не переконали батьків

У мережі з’явилося відео, де батьки російського військовополоненого відмовляються визнавати свого сина. Попри численні спроби молодої людини довести свою особистість, батьки наполягали на тому, що на екрані зовсім інша людина.

Відео опубліковане українським журналістом Дмитром Карпенком, який відомий своїми інтерв’ю з полоненими росіянами. Зазвичай, він надає полоненим можливість зв’язатися з рідними, проте цього разу ситуація виявилася незвичною.

Попри те, що молодий чоловік намагався переконати батьків, демонструючи характерні родимки та татуювання, його мати і батько залишались непохитними. Вони стверджували, що їхній син має іншу зовнішність і відмовлялися вести з ним будь-які розмови.

Також читайте: ЗСУ просуваються вглиб Курської області: нові деталі від ISW

“Це не Рома. Забирай. Він лисий. Забирай. Дивись, на мізинці хрест. Забирай. Це не Рома. Він повний. Він пухкий. Закрий!”, – повторювала мати, відвертаючись від екрана.

Батько також не виявив жодного бажання спілкуватися з сином, постійно повторюючи, що це не він.

Така реакція батьків викликала бурхливу реакцію в мережі. Користувачі соцмереж висунули різні версії того, чому батьки відмовляються визнавати свого сина. Деякі припустили, що вони могли отримати компенсацію за його загибель, а інші жартували, що таким чином намагаються уникнути відповідальності за виховання сина.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦