Поповнення обмінного фонду важливе для повернення захисників додому 

Українські захисники продовжують досягати успіхів на фронті. За даними військово-політичного оглядача Олександра Коваленка, ЗСУ взяли у полон понад дві тисячі російських строковиків. Це свідчить про значні втрати противника та успішний контрнаступ українських сил.

“З огляду на те, що все угрупування під Курськом нараховувало близько 10 тисяч військових, захоплення в полон понад двох тисяч строковиків є досить значною втратою для російської армії”, – зазначив експерт. Коваленко також підкреслив, що, попри тривалі бойові дії, російське командування досі не відкликало строковиків у тилові райони, що свідчить про їхнє безвідповідальне ставлення до життя російських солдатів.

Також читайте: Окупанти захопили бійців ЗСУ в Курській області, а потім разом здалися в полон

Цей факт відкриває нові перспективи для звільнення українських військовополонених. “Сьогоднішні сотні і тисячі російських строковиків, що здаються в полон, це надія на те, що завтра ми зможемо повернути додому наших героїв і героїнь”, – підкреслив Олександр Коваленко.

Таким чином, успіхи української армії на фронті не лише послаблюють противника, а й наближають перемогу та звільнення всіх українських громадян, які перебувають у російському полоні.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦