Російська сторона вперше проявила ініціативу щодо початку переговорів 

Видання Financial Times повідомило про початок переговорів між Україною та Росією щодо обміну військовополоненими, яких українські захисники захопили під час бойових дій на Курщині.

За даними джерел у розвідці, переговори розпочалися після тривалих боїв в цьому регіоні. Точна кількість російських військових, які потрапили в полон, не розголошується, однак за оцінками експертів, мова може йти про сотні людей. Серед полонених є багато молодих призовників.

Також читайте: Окупанти захопили бійців ЗСУ в Курській області, а потім разом здалися в полон

Цей успіх української армії може значно зміцнити позиції Києва в переговорах про повернення тисяч українських військовополонених та цивільних, які незаконно утримуються Росією з початку повномасштабного вторгнення.

Захоплення російських військових в полон стало черговим доказом успішних дій української армії та її здатності завдавати відчутних втрат окупантам. Цей факт також підтверджується тим, що російська сторона виявила ініціативу щодо початку переговорів про обмін полоненими.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦