Зухвалий наступ зробив з очільника Кремля посміховисько 

Операція Збройних сил України на території Курської області Росії завдала серйозного удару по тривалому правлінню президента Володимира Путіна, ставши знаковою подією в його політичній кар’єрі. Про це пише британське видання The Times.

Як зазначає видання, цей зухвалий наступ зробив Путіна першим російським лідером з часів Другої світової війни, який допустив вторгнення іноземної армії на територію країни. Серпень, історично відомий для Росії своїми катастрофами, знову став часом серйозних потрясінь, що нагадує про невдалий переворот проти Михайла Горбачова у 1991 році та інші трагедії.

Також читайте: Окупанти захопили бійців ЗСУ в Курській області, а потім разом здалися в полон

Видання також звертає увагу на можливу реакцію російського суспільства на ці події. Деякі аналітики вважають, що кремлівський наратив про неминучість війни може отримати підтримку серед населення, хоча довгострокові наслідки операції залишаються невизначеними.

Попри це, журналісти припускають, що Київ може планувати обмін захоплених територій на окуповані Росією землі, хоча Путін наразі не налаштований на переговори і, можливо, готується до відповіді, поки український наступ триває.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦