Подекуди повітря прогріється до 35 градусів

Українців очікує повернення спекотної погоди. За прогнозами синоптиків, вже з середини серпня температура повітря почне стрімко зростати.

Про це повідомила відома синоптикиня Наталка Діденко. За її словами, найближчими днями українці зможуть насолодитися теплими сонячними днями, а вже з 17-18 серпня варто очікувати на справжню спеку. Температура повітря може піднятися до +30, +33 градусів і навіть вище.

Погода в Україні
Погода в Україні

“Отже, спека до України йде! І +30, і +33, і значно вище. Але від 17-18 серпня”, – написала синоптикиня у своїх соцмережах.

Вас також зацікавить: Лайфхак з варінням макаронів: просто правильно встановіть друшляк

Завтра, 16 серпня, по всій території України очікується сонячна та суха погода. Лише в Карпатах та на Волині можливі незначні опади. Температура повітря коливатиметься від +26 до +29 градусів, а на півдні та заході країни вже відчуватиметься спека до +28+33 градусів. У Києві також очікується тепла погода без опадів, температура повітря становитиме +26+28 градусів.

Такий прогноз підтверджують і інші синоптики. Так, Людмила Труфіна зазначає, що повернення спеки пов’язане з впливом потужного антициклону. Тож українцям варто готуватися до спекотної погоди та не забувати про правила безпеки під час спеки.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦