Кірбі вважає, що Володимиру Путіну варто просто вивести війська з України 

Представник Білого дому Джон Кірбі, коментуючи ситуацію навколо бойових дій в Курській області, звернувся безпосередньо до російського диктатора Володимира Путіна. Кірбі заявив, що єдиний спосіб для Путіна припинити війну і уникнути подальших проблем – це вивести російські війська з території України.

США
США

“Путін сам створив цю ситуацію. Якщо йому не подобається, що відбувається, то рішення дуже просте: він може завершити війну”, – наголосив Кірбі.

За словами представника Білого дому, Путін опинився у скрутному становищі через санкції та експортний контроль, які значно послабили російську економіку. У цій ситуації російський диктатор змушений шукати підтримки у таких країн, як Іран та Північна Корея.

Також читайте: ЗСУ просуваються вглиб Курської області: нові деталі від ISW

Ситуація в Курській області

Нагадаємо, що на початку серпня Збройні Сили України завдали низки ударів по російських військах на території Курської області. Російська пропаганда активно розповсюджувала інформацію про нібито масштабний наступ українських військ, однак дані з відкритих джерел свідчать про те, що ситуація є складнішою.

За даними українських військових та міжнародних експертів, ЗСУ проводять успішні наступальні операції на цьому напрямку, завдаючи значних втрат російській армії.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦