Народна артистка Росії Лариса Доліна підтвердила, що стала жертвою шахраїв, які продали її помешкання. 

“Порушено кримінальну справу, я визнана потерпілою, а на мою квартиру накладено арешт”, – оголосила вона.

За інформацією Telegram-каналу Shot, нерухомість купила 34-річна одинока мати з Москви. Відомо, що вона працювала в одній зі столичних інженерно-консалтингових компаній, проте жодних фірм на неї не зареєстровано. Слідчі підозрюють, що жінка сама стала жертвою шахраїв: квартира коштувала понад 100 мільйонів рублів і сама 34-річна москвичка навряд чи її могла купити.

Нові офіційні власники квартири Доліної наполягають, що не мають жодного відношення до угоди.

Йдеться про елітну квартиру Доліної у Хамовниках площею 236 квадратних метрів. Її артистка продала, піддавшись на вмовляння шахраїв, начебто з України.

Також читайте: Трансгендерна донька Ілона Маска звинувачує батька в численних проступках

Повідомлялося, що кілька місяців тому артистці зателефонувала людина, яка представилася співробітником спецслужб, і повідомила, що її квартирою цікавляться шахраї. У результаті співачку переконали фіктивно продати житло та відправити гроші на безпечний рахунок. Також зловмисники виманили у співачки близько 68 мільйонів рублів.

Потім шахраї зв’язалися з рієлторською компанією «Львів естейт» та доручили знайти покупців на квартиру Доліної. Покупців знайшли, у травні співачка отримала завдаток та підписала документи. Коли Доліна отримала гроші, вона поклала їх на шахраїв. Загалом народна артистка втратила 180 мільйонів рублів.

В Інстаграм Доліної опублікували інформацію від імені артистки, заявивши, що вона закликала виступати проти війни та донатити на ЗСУ.

Через шквал критики з боку росіян Доліна виклала відео з виправданнями, що тала жертвою шахраїв.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦