Лондон продовжує відмовляти Києву 

Велика Британія відмовила Україні в дозволі на використання ракет Storm Shadow для атак на Курську область. Попри зусилля президента Володимира Зеленського щодо зняття обмежень, позиція британського уряду залишається незмінною.

Про це повідомило видання The Telegraph, посилаючись на джерело в уряді, яке підтвердило, що жодних змін у цій справі не відбулося.

Також читайте: У США відреагували на події в Курській області Росії

Ракети Storm Shadow, з дальністю дії до 250 кілометрів, могли б стати важливим інструментом для української армії, дозволяючи їй вражати російські аеродроми та логістичні центри в Курській області. Однак, Лондон продовжує утримуватися від надання дозволу на їх використання в цьому регіоні.

Також стало відомо, що Україна звернулася до США з проханням дозволити застосування ракет Atacms для наступу на Курську область, але поки що отримала відмову.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦