Глава держави натякнув на рішення щодо російської церкви в Україні

Президент Володимир Зеленський оголосив про підготовку важливого рішення, яке має посилити “духовну незалежність” України. Про це він повідомив під час свого вечірнього звернення до українського народу.

Зеленський

За словами Зеленського, нещодавно відбулася нарада, на якій обговорювали підготовку цього рішення. Мета полягає в тому, щоб остаточно позбавити Москву можливостей впливати на свободу українців. Президент наголосив, що прийняті заходи повинні бути абсолютно ефективними та результативними.

Раніше: Зеленський зробив важливу заяву про удари по РФ західною зброєю

Хоча подробиць про конкретні кроки Зеленський не розкрив, у медіа вже з’явилися припущення, що йдеться про рішення, пов’язані з російською церквою в Україні.

Крім того, президент подякував міжнародним партнерам за санкції проти Росії, зокрема США за новий оборонний пакет, і зазначив, що очікує рішень від США, Франції та Великої Британії щодо надання Україні далекобійної зброї.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦