Розпіарений психолог бере з клієнтів суми з трьома нулями

Українська ведуча та блогерка Аліна Шаманська поділилася дивовижними деталями про свою консультацію з відомим психологом Дмитром Карпачовим. Виявилося, що ця зустріч коштувала їй кругленьку суму — дві тисячі євро. Шаманська розповіла, що звернулася до Карпачова через серйозні внутрішні переживання, пов’язані з її стосунками.

Під час шлюбу з актором Русланом Ханумаком ведуча переживала через можливу зраду з його боку. Її непокоїло, що під час роботи на знімальному майданчику у Ханумака можуть виникнути почуття до акторки, з якою він грає закохану пару. Такі думки мучили Аліну протягом кількох років, доки вона не вирішила звернутися до професіонала.

Також читайте: Трансгендерна донька Ілона Маска звинувачує батька в численних проступках

Попри те, що Карпачов на той час вже не проводив консультацій, він зробив для Шаманської виняток. За дві години зустрічі з психологом Аліна заплатила дві тисячі євро. Ведуча розповіла, що це рішення прийняла швидко, оскільки дуже потребувала підтримки.

Консультація з Карпачовим справді допомогла Шаманській. Він порадив їй жити теперішнім моментом і не перейматися тим, що може статися в майбутньому. Цю настанову Аліна вважає дуже цінною і досі керується нею у своєму житті.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦