Китайська гімнастка підкорила соцмережі, повторивши за своїми суперницями традицію кусати медаль під час позування фотографам. 

У соцмережах став популярним відеоролик з китайською гімнасткою Чжоу Яцінь, яка здобула срібну медаль Олімпійських ігор у вправах на колоді.

Коли медалістки стояли на п’єдесталі, 18-річна спортсменка вочевидь не знала про традицію кусати медаль. Італійки Аліса Д’Амато та Манілаа Еспозіто, які посіли перше та третє місце, позували фотографам та кусали свої медалі.

Також читайте: Магучіх поділилася першими емоціями від золота на Олімпіаді-2024

Яцінь звернула увагу на це та здивувалася. Проте вона вирішила повторити за ними.

Чжоу Яцінь була головною претенденткою на вихід у фінал, після того, як 8 днів тому випередила свою американську суперницю на колоді. Яцінь впевнено розпочала свій виступ, але під час стрибка їй довелося нахилитися і схопитися обома руками за колоду, щоб не впасти. Попри помилку, вона виборола срібло з результатом 14,1 бала.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦