З метою забезпечення безпеки мешканців посилено заходи у Дергачівській та Липецькій громадах

У Харківській області запроваджено значно жорсткіші обмеження комендантської години у двох громадах. З 12 серпня у Дергачівській та Липецькій громадах посилюються заходи безпеки, зокрема, забороняється рух автомобілів без дотримання режиму світломаскування.

Як повідомила пресслужба Харківської районної державної адміністрації (РДА), тепер комендантська година в цих громадах триватиме з 17:00 до 09:00. Це означає, що будь-яке перебування на вулицях або в громадських місцях у цей період буде заборонене без спеціальних перепусток і посвідчень.

Також читайте: Надбавка до пенсії військовослужбовцям: умови для отримання

У Липецькій громаді ці обмеження торкнуться населених пунктів, таких як Глибоке, Липці, Борисівка, Борщова, та інших. У Дергачівській громаді посилення комендантської години зачепить населені пункти, серед яких Козача Лопань, Алісівка, Бугаївка, і ще кілька.

Районна адміністрація наголошує на необхідності суворого дотримання нових правил, зокрема, заборони на рух транспортних засобів без відповідних дозволів у визначений період.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦