Речник УДА “Південь” вважає, що це можливо виключно військовим шляхом

Сергій Братчук, речник української добровольчої армії “Південь”, висловив свою думку щодо звільнення окупованого Росією Криму. За його словами, деокупація півострова можлива виключно військовим шляхом.

“Повернення Криму – це непросте завдання, але воно цілком здійсненне”, – наголосив Братчук. Він підкреслив важливість перетворення Криму на острів шляхом знищення логістичних шляхів окупантів. Це створить сприятливі умови для подальшого звільнення півострова.

Також читайте: Спецоперація ГУР на Тендрівській косі: експерт розповів про її значення

“Я не вірю в те, що Крим можна звільнити дипломатичним шляхом. Це виключно питання військової сили”, – сказав Братчук. Він зазначив, що успіхи українських Сил оборони на інших ділянках фронту свідчать про те, що деокупація Криму є цілком реальною перспективою.

Таким чином, за словами експерта, звільнення Криму передбачає комплекс заходів, спрямованих на ізоляцію півострова та поступове знищення російського угруповання на його території.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦