Епатажний бізнесмен сказав, що воювати — це справа молоді

Відомий український бізнесмен та блогер Гарік Корогодський різко висловився щодо практики економічного бронювання, зазначивши, що з морального погляду це є неприпустимим.

“З економічної думки економічне бронювання може здаватися виправданим, але з моральної – це дика х**ня. Це розколює суспільство і створює відчуття несправедливості”, – заявив Корогодський в ексклюзивному інтерв’ю для ТСН.ua.

Бізнесмен переконаний, що замість примусової мобілізації варто зосередитися на заохоченні до військової служби серед більш молодих та мотивованих громадян.

Також читайте: Надбавка до пенсії військовослужбовцям: умови для отримання

“Воювати – це справа молоді. Всюди воює молодь, а у нас було 25-27 років. Це я зараз кажу не свою думку. Це погляд багатьох військових, з якими я спілкувався… Може 20 плюс. Я вам доношу думку військових, які кажуть, що їм 57-річні не потрібні, їм потрібні з палаючими очима. А очі палають у 20 плюс. Але це молодь, це наше майбутнє”, – підкреслив Корогодський.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦